A Tarhonya mikor terem ?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem! A barátaim mesélték hogy a tarhonya növény amikor azt mondtam nekik hogy az egy tésztaféle. Mikor a biosztanáromat is megkérdeztem a témárol ő is azt válaszolta hogy egy növény és házi feladatnak azt kaptam hogy írjam le mikror terem de nem találtam semmit az interneten. Kérlek benneteket hamar válszolhatok.2023. febr. 6. 10:55
1/11 anonim válasza:
olyan g#ci vicces vagy, hogy mindjárt összefosom magam
3/11 anonim válasza:
A foktőieket kérdezd meg,ők a tarhonyások!😉
4/11 anonim válasza:
Már kérdezted, akkor sem volt vicces.
5/11 anonim válasza:
2023 ban nincs házi feladat
Az a kommunizmusban volt
6/11 anonim válasza:
Tarhonya: Indonéziában őszhonos, hó alatt virágzó növény. Távoli rokona, pionir pangsit (úttörőgombóc), ami viszont férfivény. Gyorsan növekszik, és hamar Alaszkában terem. Emberi fogyasztásra nem alkalmas, mert kitűnő a hallása és a látása, gyorsan tud futni. Egyesek összekeverik a futóbabbal.
9/11 anonim válasza:
Akkor terem, ha vetőmagot tohonyán tarhál. Alkonyatkor tárkonynál tárolandó.
10/11 anonim válasza:
hát ez a hatos még mindig nagyon beteg😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!