A fű kék, az ég zöld, a nap Korong?
S mitől szorong a korong,
Tán sós húst süt meg?
Meghívott holnapra egy grillpartira engem és még párszát ismerősét, nem kevés húsra lesz szükség, biztos ezért stresszel szegény...
Viszont most hogy így eszembe juttattad, megyek segítek neki
Most jutott el a tudatosodásomig; hogy "a fű kék".
Erről pedig eszembe jutott egy általam kedvelt dalocska. :):)
Nem a best,de jó attol még ♥ , a Varga Viktor énekli. Ő festő családba született; aszondta, és egy festményen pl "lehet zöld az ég/kék a fű", ha valaki úgy akarja. :):) :) :) :)
Most pedig fölteszem a fölt lentre , a len-t pedig fönt- re.
Csak a #4.-dik válaszoló ne egye meg csak a sós húst max, amit én most még éppen a Jupiteren csinálok; csak még itt lassan sül; de mindjá' kész van.
#3. válaszoló vagyok ismételten; és felrakom a ház tetejére a kredencet; sziasztok majd jövök. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem, várjatok. Inkább mégiscsak a ház alját tenném föl a tetejére. Így, megnézném, milyen.
De aztán majd átugrok a Holdra sajtért. A 3D-s animált Rupert maci -sorozatban így csinálták. De amelyik az én apróbb koromban ment, amiből mindet láttam, az jobb. '92-es vagyok.
Jó éjt , éjfélt, és hajnalt, és reggelt, delet, délutánt, estét, stb újra. :):):)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!