Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én is eltűnhetek?

Én is eltűnhetek?

Figyelt kérdés

Sok ember egyszercsak eltűnik az életemből. Van akiket bizonyos esetek óta soha többet nem láttam.

A napokban elkezdtem gondolkozni, hogy vajon én is eltűnhetek-e?

Annyira tartok tőle, hogy már aludni sem tudok. :(

2023. jan. 24. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Naná!

Mert ugye olvasom a kérdésedet, vagyis része lettél az életemnek, de ha mondjuk kitiltanak az oldalról, akkor huss, már el is tűntél, sosem kérdezhetsz már többé tőlem semmit.

2023. jan. 24. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Egy ideje már én is ezen agyalok. Hogy lehet nyomtalanul eltünni és élni máshol mintha új ember lennék...
2023. jan. 24. 23:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha visszautazol az időben; és kiny |rod magad , mielőtt eltünhetnél, akkor eltünsz.

Mert most, ha szeretnél, eltünhetNÉl, de nem tudc.

Így, csak ha visszautaznál az időben, akkor a yelenbéli éned mexünnhe.

De mer' máskülönben pedig; eltűnhetnél; ha tudnál, de nem tudsz.

Nem tudszol.

Elnézést kérek, ha valamy jülyeséget/ nemjhót írtam.

2023. jan. 25. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Jajj drága kérdező, kérlek ne tűnj el, már egészen megkedveltelek.

Amúgy is nehezen viselem az eltűnéseket, a pálinka is mindig eltűnik, azon még zokogni is szoktam, meg a tegnapi nap, pedig az előbb még itt volt velünk, de egyszer csak hűlt helyét sem találni, pedig ha meglelném, biz Isten bánatomban bottal ütném.

2023. jan. 25. 20:21
 5/7 anonim válasza:

Szerintem eltűnhetsz.... simán... elhatározás kérdése az egész, kérdés élve szeretnél eltűnni mert új életet kezdenél, vagy másképp.. és végképp... nagy kérdés...

Sokszor fordul meg a fejemben, hogy vajon ha meghalnék, reggelre hány nap kellene ahhoz, hogy valaki megtaláljon, vagy mennyi idő lenne mire valakinek feltűnne, hogy eltűntem.

Jó lenne kívülről látni azokat az embereket majd, akik sokszor a fejemhez vágták, hogy tűnj el innen, az életemből és stb. Hogy milyen fejet vágnak, hogy na tessék teljesült, most örülsz?

2023. febr. 6. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Te akár eltűnhónapok is.

Csak Sir Eltűn John meg ne találjon.

2023. márc. 5. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, kérdező, akár még te is lehetsz viktátor!
2023. ápr. 18. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!