Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hány ember kell egy tyúk...

Hány ember kell egy tyúk megfejéséhez?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert éppen az élet értelmén filozofáltam és rájöttem, hogy a csirketej az.

2023. jan. 22. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Nulla
2023. jan. 22. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az élet étterme nem csirkék sokasága, hanem , hogy a békák ne lázadjanak fel és legyen világbéka!
2023. jan. 22. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kell egy, aki az ambróziás malaga koktélt tartja egy pohárban a tyúk csőre elé, mert csak attól indul meg a teje.

Ketten az izgatott és heveskedő kakasokat tartják féken pajzsokkal és sokkolóval felszerelve.

Egy félrehajtja a tollakat, ha Parkert talál, azt elteszi a zsebébe.

Egy megkeresi a tyutyu csecsét és óvatos mozdulatokkal ráncigálni kezdi.

Százan az érsekcsanádi vegyeskórusból J. S. Bach: - Áldva áld az Isten engem - korál preludiumot kornyikálják a 147. kantátából, mert a tyúkok azt imádják és heves szárnycsattogtatás közepette minden kotkodácsolás mellé egy csepp tejet ejtenek.

Sajnos ez többnyire nem elég, ilyenkor meg kell valamennyire gyorsítani a Föld forgását, amihez cirka nyolcmilliárd ember lábmunkája szükséges, mint ahogy a rollerokat hajtjuk.

Ha a bolygó kellően felgyorsul, akár egy teljes deciliter tyúktejet is nyerhetünk szerencsés esetben.

Más madarak tejét szerencsére könnyebb lefejni, gyerekkoromban kedvenc kajám volt, szerintem fahéjas strucc kellhet hozzá, amit két hétig vaníliával etetnek.

2023. jan. 22. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2 kell. Egy lefogja, és közben arámi nyelven énekel imákat a csirkének. Mindeközben a másik lesújt rá bunkós botjával, tábortüzet raknak, megsütik, és meg is van a falu havi betevője.
2023. jan. 22. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom. Egyszer menj oda; amikor fejik a tyúkot, és számold meg, hanyan vannak. :):)

És mérd még le a tyúk méretét is , hátha változatos. PL egy 'himalájanagyságú elefánt' - nagyságú tyúkhoz lehet, eggyel több ember kell.

2023. jan. 22. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy, de az rohadtul értsen a génszerkesztéshez
2023. jan. 22. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A modern gazdaságokban a madártejet már fejőgéppel fejik.
2023. jan. 24. 08:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy dörzsöltebb, kellően rámenős roma kereskedő egyedül is meg tudja fejni.
2023. márc. 5. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!