Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha becsukjuk a szemünket és...

EgyBizonyosEmber kérdése:

Ha becsukjuk a szemünket és nem látunk, akkor nekünk szemüveg kell?

Figyelt kérdés
Bizonyára, már te is elgondolkodtál(vagy nem) azon, hogy miért van olyan sok nagyon okos ember a földön akik erre egyértelmű "igen" szóval felelnek. Ezért én kíváncsi lettem, hogy a normális emberek (és most jössz te a képbe) mit válaszolnak egy ilyen komoly, eszméletvesztő,érdek feszítő, (ab)normális dolgon. Na jóvan, nem zaklatlak. Csha.

2023. jan. 17. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Igen.

Egy szemüveg kell, ami lehetőleg egy nagy csöcsű nőn van, a többit a fantáziádra bízom.

2023. jan. 18. 04:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha sima szárazföldön laksz, akkor szemüveg kell, ha viszont az Északi-Sarkon, akkor multifókális lencse.
2023. jan. 22. 00:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell...a vakok sem látnak szemüveggel, szóval rábsztunk.
2023. jan. 24. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbaképpen becsuktam a szemem és tényleg semmit nem látok, de nekem nem szemüveg kell, inkább egy kávét innék.
2023. jan. 24. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
A Csha az olyan mint a Chí?
2023. jan. 31. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!