Nem lesz ebből valami bajom?
Figyelt kérdés
voltam az aldiban és láttam, hogy van egy újfajtának tűnő felvágott, és csak most vettem észre, hogy "uzsonna sonka" a neve, és ezt akkor csak kizárólag délután szabad fogyasztani? csak mert tegnap, és ma reggel ettem belőle.2023. jan. 17. 11:04
2/14 anonim válasza:
Előre is részvétem a családtagjaidnak...
3/14 anonim válasza:
Szerinten már késő. Mire sorrakerül, már délután lesz.
4/14 anonim válasza:
Én tegnap este reggelizőpelyhet ettem és semmi bajom egyelőre.
5/14 anonim válasza:
4-es
Nem mindegy a pehely gyártási helye. Ha ott tegnap este reggel volt, akkor nem lesz baj.
Ugyanez érvényes az uzsonna sonkára.
6/14 anonim válasza:
Ne is mond. Pár éve reggelire ebédet vacsoráztam. Pokoli kínokat éltem át. Ahogy az #1es is mondtam, menj dokihoz azonnal.
7/14 anonim válasza:
Én egyszer egy After Eight miatt ijedtem meg, amit ebéd után fogyasztottam el, de aztán megnyugodtam, mert sehol nem volt rajta a dobozán, hogy PM vagy AM...
8/14 anonim válasza:
Így így, én nyáron is ettem már téli szalámit, és ősszel tavaszi felvágottat. Lehet én okoztam az éghajlat változást?😮
9/14 anonim válasza:
Azért az a neve mert reggelire megeszed,uzsonnára meg kitolod
10/14 anonim válasza:
Nem is értem hogy van gusztusod abba az undirító Aldiba járni. Én azóta kerülöm, amióta szemes kávét akart nekem ajánlani az egyik eladó. Azelőtt pedig a pénztáros csaj húzott fel amikor folyamatosan lekezelt, nagyképűsködött, és felvágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!