Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Megéri egy szebb képű monitoré...

Megéri egy szebb képű monitorért még 65 ezer foritot kiadni?

Figyelt kérdés

Van egy régebbi monitorom, ezen internetezek és nézek Youtube videókat.

A monitoromon internetezgettem minap és az egyik Youtube videóban láttam egy monitort, aminek feltűnően sokkal szebbnek láttam a képét az enyémnél a felvételeken. De 65 ezer forinttal többe kerül mint amennyiért ezt a régi monitoromat el tudom adni. Megéri váltani?

#monitor #kép #YouTube #szebb #youtyúk #65 ezer forint
2023. jan. 12. 17:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez eddig a hét vicce.
2023. jan. 12. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂😂😂
2023. jan. 12. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kérdező bizonyára megéri.

Onnan gondolom ezt, hogy van egy vacak hangfalam és megtaláltam egy olyan hangfal tesztjét, ahol az audiophile felvétel olyan csodálatosan szólt, hogy belekáprázott a fülem, így tervezem annak beszerzését, a tied hasonló eset.

2023. jan. 12. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Képtelenség.
2023. jan. 12. 18:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy ez a kérdés miért a humor kategóriában van?
2023. jan. 12. 22:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Mert kínjában röhög rajta az ember.
2023. jan. 13. 00:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintemm Nem éri meg. Amúgyis válság van, osszad be! Ha működik a monitorod, akkor király, akkor nem kell másik, pláne nem 65000 Ft-tal többért. Meg, amúgyis, a saját monitorodon másképp látod az ő monitorját, messzebbről, nem látod, mennyire pixeles; ráadásul a színek is másképp látszanak videófelvételen. Pl én egyszer print srcreen-eztem egy képet, elküldtem a bátyámnak, és láttam az ő laptopján is a képet, az ő laptopján teljesen mások voltak a színek, de szó szerint.

Szóval,nem látod a kicsi videófelvételről, hogy mekkora a felbontása, meg ,hogy ő levideózza a saját gépét; arról a te gépeden keresztül nem látszik pontosan, hogy nála milyenek a színek. Azt ott, élőben kell látni. Nem, ahogy a te laptopod átadja, mutatja; hogy az ő gépén milyen színek vannak. Lehet,hogy totál nem adja vissza.

Meg, mégegy pl van egy kézzel írott szöveged, lefénymásolod, lefénymásolod a fénymásolatot is, és egyre rosszabb minőségű képet kapsz, ha a fénymásolatot fénymásolgatod,és nem az eredetit.

2023. jan. 13. 18:26
 8/12 anonim ***** válasza:
*Ugyanazt a képet is képes lehet két különböző leptop különféle módon megjeleníteni; nem még ha a videófelvételt levideózod; és arra mész rá/nézel rá a te gépeddel.
2023. jan. 13. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerizem nem, de vehetsz akkor már egy jó nagy tévét normál monitor helyett.
2023. jan. 14. 17:26
 10/12 anonim ***** válasza:

A Dezső Bencének úgy emlékszem, azt mondta az egyik videójában, hogy attól kezdett el romlani a szeme, hogy tévét használt monitornak.

|És ugye szal nálunk is pl mindig mondták ,hgoy ne nézzük közelről a tv-t, mert káros a szemnek, szóval csak mondani szeretném, hgoy inkább tévét ne vegyél monitornak, vagy tegyed jó messze.

| Én nem értek hozzá, csak mondom.

2023. jan. 14. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!