Megéri egy szebb képű monitorért még 65 ezer foritot kiadni?
Van egy régebbi monitorom, ezen internetezek és nézek Youtube videókat.
A monitoromon internetezgettem minap és az egyik Youtube videóban láttam egy monitort, aminek feltűnően sokkal szebbnek láttam a képét az enyémnél a felvételeken. De 65 ezer forinttal többe kerül mint amennyiért ezt a régi monitoromat el tudom adni. Megéri váltani?
Igen, kérdező bizonyára megéri.
Onnan gondolom ezt, hogy van egy vacak hangfalam és megtaláltam egy olyan hangfal tesztjét, ahol az audiophile felvétel olyan csodálatosan szólt, hogy belekáprázott a fülem, így tervezem annak beszerzését, a tied hasonló eset.
Szerintemm Nem éri meg. Amúgyis válság van, osszad be! Ha működik a monitorod, akkor király, akkor nem kell másik, pláne nem 65000 Ft-tal többért. Meg, amúgyis, a saját monitorodon másképp látod az ő monitorját, messzebbről, nem látod, mennyire pixeles; ráadásul a színek is másképp látszanak videófelvételen. Pl én egyszer print srcreen-eztem egy képet, elküldtem a bátyámnak, és láttam az ő laptopján is a képet, az ő laptopján teljesen mások voltak a színek, de szó szerint.
Szóval,nem látod a kicsi videófelvételről, hogy mekkora a felbontása, meg ,hogy ő levideózza a saját gépét; arról a te gépeden keresztül nem látszik pontosan, hogy nála milyenek a színek. Azt ott, élőben kell látni. Nem, ahogy a te laptopod átadja, mutatja; hogy az ő gépén milyen színek vannak. Lehet,hogy totál nem adja vissza.
Meg, mégegy pl van egy kézzel írott szöveged, lefénymásolod, lefénymásolod a fénymásolatot is, és egyre rosszabb minőségű képet kapsz, ha a fénymásolatot fénymásolgatod,és nem az eredetit.
A Dezső Bencének úgy emlékszem, azt mondta az egyik videójában, hogy attól kezdett el romlani a szeme, hogy tévét használt monitornak.
|És ugye szal nálunk is pl mindig mondták ,hgoy ne nézzük közelről a tv-t, mert káros a szemnek, szóval csak mondani szeretném, hgoy inkább tévét ne vegyél monitornak, vagy tegyed jó messze.
| Én nem értek hozzá, csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!