Mit tennétek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Veletek is történt már hasonló? Ti is jártatok így? Esett már meg veletek ilyen dolog?2010. okt. 2. 20:37
2/9 anonim válasza:
Velem is történt már ilyen, írtam néhányszor az "egyéb kérdések-humor" kategóriába.
4/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül. Ilyet csak úgy lehet elviselni, ha tudom, hogy mással is volt már így.
2010. okt. 2. 21:20
5/9 anonim válasza:
szerencsére én még ilyet nem éltem át, de együtt érzek veled..sok szerencsét
6/9 anonim válasza:
el sem tudom képzelni milyen lehet... :(
7/9 anonim válasza:
Hát igen! Sajnos velem is megtörtént már hogy véletlenül a macskámnak adtam be a viagrát! :S Úgy sajnáltam szegényt!
8/9 anonim válasza:
Persze, hogy megtörtént, és örülök, hogy nem vagyok egyedül. De tényleg. Ha nem tudnám, hogy más is csinált iyet, felkötném magam.
9/9 anonim válasza:
Igen :( sajnos velem is volt már ilyen,de én próbáltam elfelejteni,már alig alig gondolok rá,percenként 5× :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!