Veletek is előfordult már ilyen?
Ma éjszaka egyszer csak felébredtem, és azt láttam, hogy egy ősz hajú, szemüveges férfi áll a szobámban, az iránytű fejű kutyájával, mindketten almát falatoznak jóízűen. A kutyának van egy lilás színű üveggolyója is, amit jókedvűen gurigáz. Kezembe vettem a telefonom, hogy megnézzem, mennyi az idő (hajnal 3 volt), erre megijedtek a Samsung logótól, és kiszaladtak a szobámból.
Kik ezek, és mi szél hozta őket errefelé?
És miért félnek a Samsung logótól?
Ilyen ezotérikus ufósos tapasztalatom nekem is volt.
Egyik éjjel halljuk, hogy valami kint csörög. Mintha üveggyöngyök, vagy üvegek csörögnének. Az udvarunk előtti járdán látom, hogy két idegen furcsán járva közeledik a kerítésünk felé. A sötétben csak a körvonalaikat lehetett látni.
Megijedtem, mert láttam egy filmet, hogy egy házat amerikában megtámadtak ugyanígy az ufós idegenek.
Az egyik idegen nekitámaszkodott a kerítésünknek és valamilyen anyagsugár jött ki belőle, közben hörgő hangokat hallatott. A másik, nagyobb darab idegen nekidőlt a kerítésnek, ami vele együtt bedőlt az udvarunkra. A másik idegen ezt észleve a kezét, vagy csápját (nem láttam jól) a kerítésünkön fekvő idegen felé nyújtotta. Szerintem össze akartak csatlakozni, hogy kommunikáljanak arról, hogy az udvarunkon belül került idegen mit lát, vagy tapasztal. Hirtelen szétcsúszott a kapcsolat, az álló idegen meghátrált és eltűnt a járda melletti árokban.
A házból csak reggel merészkedtünk ki, akkor már nem voltak ott.
Mekkora mázlid volt!
Képzeld, akkor mi lett volna, ha még a Hold is besüt az ablakon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!