Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hol teszi fel a kérdését egy...

Hol teszi fel a kérdését egy gyakori-tagadó?

Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A ritkakerdesek.uh-on.
2023. jan. 5. 08:35
 2/6 TappancsMancs ***** válasza:
100%
A konteók között.
2023. jan. 5. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem teszi föl; vagy szórólapon osztogatja.
2023. jan. 5. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az internet sem létezik. A Windózba van egy program ami elhiteti velünk, hogy mi az internethez csatlakozunk. Ez a program hozza létre véletlenszerűen amiket mutogat nekünk. Mindig azt mutassa amit mi látni akarunk az agyhullámunk alapján. Azért van hogy azt hitessék el velünk, hogy van egy hely ahol szabadok lehetünk és ne lázaggyunk. Mert ha lázadunk, akkor a titkos illuminátusoknak azonnal vége szakad mert nem tudnak többé minket fogva tartani és arra kényszeríteni, hogy nekik dolgozzunk. Néhányan már felébredtünk, rájöttünk a turpisságra és ezért bezártak minket a zárt osztályra. De mi sokkal okosabbak vagyunk. Most is belógtam a doktor úr irodájába mert ilyenkor éjjel már nincs itt.
2023. jan. 5. 17:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Ezt mind el kell olvasni?

A hármasra értem.

2023. jan. 5. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha van olyan hárd/szoftvered; amit fölétartasz; és felolvassa neked; akkor nem kötelező. xd
2023. jan. 5. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!