Hogyha halott lennél, hogy kisértenéd a körülötted levőket?:
Tegyük fel, hogy vannak szellemek, én nem hiszem, de a szitu kedvéért most legyen így. A szeretteimet nem bántanám, de akik valaha is bántottak, azokat igen. Őket se durván, csak besz@ratnám őket valahogy. De ahhoz oda is kellene érni a házuk hoz, szóval buszoznom is kellene.
Meg most, hogy belegondolok, lehet meglátogatnám azokat, akiket kedvelek, de messzi városban élnek. Úgyhogy, attól mert halott lennék, nézhetném a buszjáratot :D
ijesztegetném őket.
tönkre tennék dolgokat.
rávenném olyan dolgokra amit nem akar
aki meg nem szimpi az őrületbe kerülgetném.
Beképzelt instán pózoló emberekkel kezdeném a kísértést.
Leselkednék a lányok után, persze csak szakmai alapon, szigorú kutatások miatt, véletlenül sem azért mert perverz 👻 lennék.
Még a családtagoknak is üzengetnék valahogy, fontos dolgokról főleg, PL elfelejtették kihúzni a vasalót, vagy valami mást.
És ha már ott vagyok, tuti befűznék pár csinos kísértet lányt. Aztán együtt szellemeskednénk. Nekem alapból szellemi munkám van, úgyhogy nem is lenne nehéz beilleszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!