Van esélye ennek a légynek a túlélésre?
Figyelt kérdés
Ma egy beteg legyet találtam az ablakon. Mancsával próbált felmászni, mert a szárnyai teljesen lebénultak.
A kórházban azt mondták, hogy az én Bzzzzzzzunikámnak (ez a légy neve) már csak egy napja van hátra. Sírok. Borzasztóan szomorú vagyok és félek.
2022. nov. 17. 16:07
2/9 anonim válasza:
Az őszi légy elhullik - ez biológiai törvényszerűség. Én inkább a te helyedben a saját mentális egészségi állapotomon aggódnék - kérdező!
3/9 anonim válasza:
Ha már nem mozog, ültesd el, és tavasszal kikel, és új légy lesz belőle
4/9 anonim válasza:
Ne LÉGY szomorú! Bzundika mindjárt átrepül a szivárványhídon, és minden szemével egy-egy tesóját fogja látni, akikkel pete koruk óta nem találkoztak!
7/9 anonim válasza:
Azóta mér meghalt, gondolom. RIP
9/9 kürtőskalácska válasza:
Eltelt két év...
Reinkarnálódot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!