Tényleg igaz, ha olyan sráccal jövök össze akinek audija akkor nem pukizhatok az autójában?
Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 18:27
11/19 anonim válasza:
15. Össze futhatnánk valamikor!
13/19 anonim válasza:
Undorítóak vagytok. Egy 10-20 éves használt Audival villogni önmagában is a legalja, de ahogy a valós ribik vagy a catfishelő csicskák rárepülnek a sztorira, az mutatja, hogy mennyire alja viselkedésetek van.
Nálunk a kis lakótelepi parkolóban is mercik, bömbik meg audik állnak, az összéletkoruk meghaladja Magyarországét. Szomorú, hogy ilyesmire még gerjed valaki.
Egy igazi, minőségi európai pina egy Porsche vagy Ferrari alatt semmibe nem ül bele, faszba meg főleg nem.
14/19 anonim válasza:
Én a Seat-ban sem pukizhatok :(
15/19 anonim válasza:
Nekem Seatom van, ha leszopsz, annyit pukizol amennyit akarsz
17/19 anonim válasza:
17-es! Érdekes a párom többször leszoptam a Seatban is, mégsem pukizhatok. Ki érti ezt?... :D
18/19 anonim válasza:
19! Valamit biztos nem jól csináltál...
19/19 anonim válasza:
A titok nyitja, ne a párod szopd❤️
17es vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!