Valaki nem látta az unikornisomat?
Figyelt kérdés
Tegnap elszökött az erkélyről... És sehol sem találom :(
Budapestiek... Ha láttok egy cuki, rózsaszín hajú, copfos, fehér lovacskát, szárnyakkal repkedni, mindenképpen szóljatok. Gyorsan meg kéne találnom, mert csak Csillám tud suliba vinni. Brownie-val megszelidíthető!
2022. nov. 4. 12:18
1/10 anonim válasza:
Margit szigeten láttam a szökő kútnál
3/10 anonim válasza:
Óvodások is regisztrálhatnak ide?
4/10 anonim válasza:
Dikk, hát reggel itt nálam repkedett egy ilyen, de lecsaptam, mert azt hittem valami óriási bogár :D
5/10 anonim válasza:
"a szökő kútnál"
Az is elszökött, vagy csak ennyire rossz a helyesírásod?
6/10 anonim válasza:
A Margit sziget sem jött össze neki. Mert vagy Margit-sziget, ha földrajzi szempontból határozzuk meg, vagy Margitsziget, ha városrészként említjük.
7/10 anonim válasza:
Imádom a pegazusokat, megtaláltam és magamnál tartom, tehát ne kutass utána, mert még megtalálod nálam.
10/10 anonim válasza:
Nekem a pegazusom repült el múlt héten, akinek Nutella a neve, mert nagyon szereti a nutellát. Kiderült, hogy eltérített egy nutellát szállító kamiont, és többen megsérültek.
Most folynak a tárgyalások.
Vigyázni kell ezekkel a repülő kedvencekkel, mert nagyon átgondolatlanok néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!