Manapság ti is gyakran esztek lazaccal töltött marhabélszínt kaviáros-szarvasgombás libamájpástétommal?
Figyelt kérdés
Az utóbbi egy hónapban én csak ezt ettem.2022. okt. 22. 15:51
1/10 anonim válasza:
Vedd le a kötényt tedd a pultodra és hagyd el a konyhát MOST!
3/10 anonim válasza:
Ilyen egyszerű ételekre nem vágyom, de ha lenne rá zsozsóm, vennék a kilencszáz Forintos grízből egy kilót és a drága tejjel rettyintenék egy kis tejbegrízt, de egyenlőre csak a fahéjat tudom beszerezni, azt is csak fakéreg formájában.
De rágcsálni az is megteszi, na meg kinek telik itt gázra, hogy főzni tudjon?
Hű de baromi vicceset írtam, hehehe...
4/10 anonim válasza:
A lazac és a marhabélszín nem fog harmonizálni egymással, tehát ilyen moslékot nem ennék.
5/10 anonim válasza:
A körtebefőttet se hagyd ki! Azzal a legfencsibb.
6/10 anonim válasza:
Nem, én a vaníliapudingos cápauszonyt preferálom. Esetleg egy kis törppörkölttel megbolondítva.
7/10 anonim válasza:
Zsíroskenyér lila hagymával. Ennél nincsen jobb kaja.
A lazacos marhabélszínes szarvasgombás akármidet, meg add a kutyának, ha megeszi.
Menjél máshova TROLL-kodni!!
9/10 anonim válasza:
Nekem csak krumplis tésztára fussa
Meg havonta egy túró rudira
10/10 anonim válasza:
Én jobban csípem a sonkás szalonnás lazacos hagymakrémes őzhúsos krumplit főtt rizzsel barackkal és túróval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!