Emut lehet tartani 4.emeleti lakásban? Erkély van.
"Kisfiamnak tetszett meg az állatkertben és szeretne otthonra"
A miénknek egy zsiráf tetszett meg, most próbáljuk beszerezni. engedélyek stb. Rémálom!
11, de figyelj oda, hogy legyen egy kis elkeritett hely a nappaliban külön neki, különben mindenhova felugrik!! Mi is megjártuk vele a 28m2 garzonban!
Erkélyre meg már nem merjük kiengedni mert lelegeli a szomszéd lakás növényeit.
“Emu is meglesz, csak vigyázz mert kiszárad a lépcsőházba”
Igen, fontos a rendszeres öntözés és a megfelelő páratartalom, hogy ki ne száradjon! Bár sok példánynak elég, ha van előtte friss víz, és megoldja a vízfelvételt magától.
Mi egy szamarat vettünk a piciknek a 3. emeletre, de eltanulták tőle a beszédet, azt ma már a férjemmel minden reggel arra kell kelnünk, hogy:
"Hijáááá-Hijááááá-Buuuáááá-Búúúúúú-Brööööööö!!!!!"
Jaj nekem...😭😭
Én az anakondáért rajongok, van belőle egy egész konda.
Olcsó a tartása, mert megeszi a szomszédokat, már három nyugdíjat szokott nekem hozni a postás, így kifejezetten gazdaságos is, ami nagyon nem mindegy ebben az inflációs időkben.
Egy kicsit be vagyok rezelve viszont, mert a felettem lakó meg oroszlános prospektusokat nézegetett a múlt héten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!