Valaki tud jó csecsemős feketehumoros vicceket?
Bármi jöhet, mindegy milyen morbid. Például olyat, mint a "-Mi a különbség a mák és a csecsemő között?
-A mák nem sír, ha ledarálom."
Szülészeten:
- doktor úr, miért nem sír fel a kisfiam???
- DE HÁT NEM ABORTUSZT CSINÁLUNK???
-Mi a különbség egy csecsemő és egy medence között?
-A medence nem sír fel ha szárazon belemegyek.
- Melyik az a szerv, ami a csecsemő halála után is meleg marad?
- A péniszem.
Ezt szinte mindenki ismeri, de hátha nem;
Mi a különbség a fekete humor és a morbid humor között?
Fekete humor:
10 csecsemő 1 kukában
Morbid humor:
1 csecsemő 10 kukában
Üvegbúra alatt egy marék por, mi az?
Zárlatos inkubátor.
Melyik a kakukktojás?
Egy vagon széna
Egy vagon szalma
Egy vagon csecsemő
Egy vagon búza
A megfejtés: a búza, mert nem lehet vasvillával kirakodni.
Szülés után kimegy a várakozó családot tájékoztatni az orvos a szülészet folyosójára:
Kérdezik tőle a rokonok:
- Minden rendben van? Milyen a baba?
Az orvos egyből rávágja:
-Olyan, mint a kullancs!
Család néz értetlenül:
-Olyan kicsi?
-Neeem, úgy beleszakadt a feje.
A morbid vicc az ilyen, ezen senki nem tud nevetni, a mulatságos éppen az benne, hogy látja, vagy elképzeli az ember a másik ábrázatát, ahogy megrőkönyödik.
Ezért aztán nagy megelégedéssel nyugtáztam, hogy a részemről ez olyan prímán sikerült, hogy az admin kitörölte az én viccemet így hát elképzeltem, milyen képet vághattak, akik megbotránkozva nyomogatták a jelentő gombot és most is jókat röhögök egy csomó hibát ejtve, amiket kijavítok azért mielőtt elküldöm.
Ez ilyen kategória, olyasmi, mint a horror, a gyenge széplelkeknek nem való, akik nem bírják, ha halálra rémisztik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!