Hogyan élsz a föld felszínén? Nehéz úszni?
Figyelt kérdés
Sziasztok földi magyarok! Egy dunai sellő, egy víz alatti magyar ír neked.
Jól állunk a Vízi Magyarországon. És hogy élsz a Földi Magyarországon?
2022. okt. 9. 12:14
1/8 anonim válasza:
Beköltözhetnék önökhöz a vízi világukba? Itt a szárazon már nem érzem jól magam, jönnék a szép sellőkhöz inkább. :D
2/8 anonim válasza:
Mi itt nem úszunk hanem vonszoljuk magunkat, és kemény a föld, lehet zuhanni is akkor összetörik a csontunk, mintha csak cápa harapna testünkre. Szívjuk a port, s a kipufogógázt, meg a rezsiemelést. A szárazföld létezik, nem csak mese, de nem jó itt nekünk? Van-e ott kiadó szállás önöknél? Politika van-e?
3/8 anonim válasza:
Kérdező, Atlantiszba hogy lehet bekerülni? Kopoltyúm és uszonyaim már vannak.
4/8 anonim válasza:
Magyarországon ez nem nehéz, főleg Romhányi után:
"Hajdani bölcs királyunk rájött, hogy mindenki sokat hazudik, erre a hazug mondást iktatta törvénybe, ettől aztán fordított világ lett nálunk."
5/8 anonim válasza:
A Nap körüli körforgás, és a fizikai törvégyek ellent mondanak annak, hogy miért is csak egy heliocentrikus pályán keringünj.
6/8 anonim válasza:
Szia hableány, földi lakó vagyok.
Csak az lenne a kérdésem,hogy lehetek e a habfiúd?
Dunának mennék érted.
7/8 anonim válasza:
Itthon a sportban is csak a vízben jön a siker, meg néha a száraz földön, de kora hajnalban, mikor még az ellenfél nincs a pályán.
8/8 anonim válasza:
Mivel én egy repülő kő vagyok a tenger alatt; így nem tudom megválaszolni a kérdést.
De még maj' próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!