Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lesz gáz, vagy nem lesz gáz?

Lesz gáz, vagy nem lesz gáz?

Figyelt kérdés

De ha "lesz gáz", az azt jelenti, hogy gáz lesz, mert "nem lesz gáz"?

És ha "nem lesz gáz" az azt jelenti, hogy nyilvánvalóan "nem lesz gáz"?

2022. szept. 28. 15:14
A kérdező szavazást indított:
Lesz gáz
Nem lesz gáz
14 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vicces kérdés, többre nem futotta?

Persze hogy lesz földgáz, mert azt egy kormány sem engedheti meg, hogy ne legyen a mindent működtető földgáz.

2022. szept. 28. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lesz gáz, az nyilvánvalóan azt fogja jelenteni, hogy "gáz lesz"!
2022. szept. 28. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
ebében az országban már egy évtizede gáz van, és a többség ezt élvezi..
2022. szept. 28. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"ebben az országban már egy évtizede gáz van, és a többség ezt élvezi.."

Igen, mert a gáz kábító hatású. :)

Amíg el nem éri a túl nagy dózist, mert akkor már halálos. De addigra már mindenki eszméletlen lesz.

2022. szept. 28. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincsense gáz osztan abbú se ha nics gáz mer hogy van mán néköm szeles aromföjlesztűm mög osztá nappellemöm, mibű hej úgyan ömlink ki az árom minta rosznyavaja.

Osztan meg a kukricacsuhély es tud elégnyi, meg a jóféle kömén fa mán bölött szerözve hntósági árun nameg elégetek én a cserepkálhába mindönt ám,mit csak ffölgyúthatok, van es a jó kéménnek ojjan, de ojjan príma vastag füstye, ha öröm aztat nézni, oszt akkó má mit bánom én hogy a huculok ütik egymást e.

én má összel jó befütök oszt izzadunk ögesz télbe mer a fenenek se kölle a gaz, csak fölrobbannyunk túlle mög piszkosul draga mulacság az aszonygyák.

2022. szept. 29. 04:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!