1/5 anonim válasza:
HA HA ez az eggyik legfárasztóbb fa-szóvicc amit hallottam.
2/5 anonim válasza:
Biztosan tudni, hogy Gömörben ásott egy gödröt...
:)
3/5 anonim válasza:
hogyne ásott volna..az írnoka legyegyezte, hogy az udvari bolondja állította Mátyásnak(amikor az nem volt bebaszva), hogy ha aranypénzt vet el egy gödörbe, akkor abból sok arany kel ki.
Nosza, hoztak is ásót, Mátyás kikapirgált egy kis gödröt, bele egy aranyat, aztán vártak. Pár hét múlva keresték az aranyat, de az bizony eltűnt!
A bolond halálra röhögte magát..a szó szoros értelmében, mert odaláncolták a gödörhöz, hogy várja meg az aranyat, és kiabáljon ha megjött..
Rápacsált, mert nem jött vissza..
5/5 anonim válasza:
Én meg úgy hallottam; hogy csak minden mÁSodik nap. :) :) Ha hülyeséget írtam; akkor bocsi. :) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!