Mit tennél, ha felébrednél a 90-es években?
Figyelt kérdés
Humoros és komoly válaszok egyaránt jöhetnek!2022. szept. 11. 23:36
11/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy a '90-es évekbeli "kicsi én" lennék, vagy mostani állapotomban kerülnék például 1990-be. Előbbi esetben újraélném a gyerekkorom, gondolom elfelejtve, hogy voltam már öregebb. Utóbbi esetben ismerkednék az akkori élettel, technológiával. Esetleg vállalkoznék, mert előre tudnám, hogy mikor mi lesz divatos, kelendő. És mondjuk a tőzsdén, sportfogadásnál vagy lottózáskor is nagy előny, ha ismerem a jövőt. :)
12/15 anonim válasza:
Sikerre vinnék egy "jósodát".
A komoly válasz, hogy szinte mindent máshogy. :D
13/15 anonim válasza:
Örülnék neki hogy a cerka tud még 5 x is írni egy nap alatt!
14/15 anonim válasza:
Újra ismerkedhetnék sikeresen és izgalmasan spontán bárhol, mert nem lenne facebook.
15/15 anonim válasza:
Igen, vannak 1-2 jó vicces válasz.
De igazából a nagyapámat mennteném meg. Előre szólnék neki, hogy menjen el orvoshoz. Mielőtt meghal sajnos nem ismerhetem meg.
Bírta volna az akkori jó vicces dolgokat + sok jó dolgot tippet mesélt volna el.
Mi a helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!