Vettem egy ázsiai feleséget interneten, de nem kaptam használati útmutatót mellé, mit tegyek?
Csak ül és bámul, kezdek félni. Engem néz. Lehet megsérült szállítás közben?
Garanciával még vissza lehet küldeni, ha nem telt le a 3 hónap?
A házassági anyakönyvi kivonat mellé tették a használati útmutatót.
De nagyon nagy a baj, ha te még azt sem tudod, hogy mire való egy feleség.
Kérek, nem haragudsz te! Mutatni áfás számla, és cserélni ki neked mi beléd. Feleség lenni nem bonyolult. Nagyon örülünk, hogy választottad nekünk termékünk. Kibontás után lenni első lépés nagyon fontos. Nem fontos. Ne feledkezzél meg róla, mert nem lenni garancia, és nem öröm. Első neked lépés, aktivizálás. Tegyél bele rudacskát a tartóba. Három is lenni mi gyárt asszony, mindegy melyikbe teszed rudacska elemet. Ha jól fel van töltve, máris élvezheted terméket. Második lépés a készenlétes állásba tevés. Kifeszíted az te tenyered, és a hangszórótól jobba és balra üssél nagyot az árintőképernyőre, ti nyelveteken ez lenni fura szó, arcnak hívjátok, de az nálunk zöldborsófőzelék tükörtojással. Azt nem adunk jár hozzá.
Hibaelhárítás: ha kikapcsolás után is szól a hangszóró, nem kell neked idegesnek lenni beléd. Fogd meg kezeddel a mikrofon nevű egységet, kezdjed le te csavargatni. Kettő is van eszközön. Előbb hangosabb lesz, de azután a kamera nevű részből folyadék fog távozni belőle. Nem lenni hiba. Fog elcsendesedni neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!