KI tud pár jó viccet?
Igazság szerint valami olyan viccet szeretnék amivel tudom fárasztani a barátaimat mert én már sajnos kifogytam a viccekből!
( pedig elég sokat tudok)
Mi az, 1000 lába van és hangosan ordít? 500 futtbalszurkoló.
Nyuszika sétál az erdőben, és......... TRAKTOR (ezt saj kevesen ertik)
Mit csinálnak az öngyilkos haverok? Együtt lógnak.
Olyan mint a halott matektanár: nem oszt, nem szoroz.
......
"Nyuszika sétál az erdőben, és......... TRAKTOR (ezt saj kevesen ertik)"
én értettem
Én nem értem a nyuszikát :-(
De ha már matektanár: beviszi a filmet előhívatni. Kérdi az eladó: 9X13? Mire: 117, miért?
Az benne a vicc, hogy a nyuszika ha kimegy a mezőre, mert ott vannak a traktorok, akkor az elcsaphatja, vagyis ebből leesik neki, hogy biztonságban van az erdőben, de csak egyenlőre, mert ha haza akar majd egyszer menni, legkésőbb este, mert az erdőben akkor indulnak vadászni a ragadozók, mint mondjuk a farkas és ezért rádöbben, hogy kinyírhatja majd a traktor, de persze az meg egy csavar benne, hogy ha kergeti a farkas, akkor esetleg ő megússza és a farkast csapja el a munkagép, de persze attól még mulatságosabb, hogy a vadász gyakran szokott a traktor mögött ballagni és valamelyiküket lepuffantja, mire a másik egészen megkönnyebbül, ám akkor kiderül, hogy kétcsövű puska volt a vadásznál, de a nyuszika félreugrik, csakhogy pont a traktor utánfutójának a kereke alá.
Nagyon jó vicc, bár kicsit egyszerű, jobban szeretem ami bonyolultabb egy kicsit.
Egy röv9d vicc:
Kijön az ír a kocsmából...
És az örök nagy kedvencem:
-Szia, szomszéd! Te kergetted tegnap a kutyámat?
-Tekergette a rosseb! Meg se tudtam fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!