Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kelemen Anna még szűz?

Kelemen Anna még szűz?

Figyelt kérdés

2022. aug. 31. 21:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Rosszlányokon is hirdetett egy időben. Biztos ,hogy már mindenében járt.
2022. szept. 8. 09:10
 12/21 anonim ***** válasza:

-Megszakítjuk adásunkat.Most kaptuk a hírt ,hogy Annácskánál komplikációk léptek fel.Annácska ,hallasz minket?

-Igen Gergő hallak.

-Mond mi történik most?

-Hát sajnos az egyik daru nem bírta a terhet ,és beledőlt a lukba, az arany meg visszapottyant.Most leküldtek egy csapatot, hogy megnézzék, ki e tudjak emelni ,vagy beszorult.

A szakértők kissé aggódnak, mert attól félnek ,hogy a barlang összeugrik, de mindent megtesznek azért ,hogy rendben kibányásszák az aranyat.

-Lehetséges ,hogy vonattal húzzák majd ki??

-Van esély rá.De akkor beljebb kell építeni a sineket, ami még egy két nap plussz.Most az az aggasztó ,hogy kezd besötétedni, úgy hogy több helikoptert is bevetnek ,a világítás érdekében.De bízom benne ,hogy sikerülni fog.

-Minden jót kívánok.Kelemen Annát hallották.

2022. szept. 8. 09:53
 13/21 anonim ***** válasza:

-Putyin atombombával fenyegeti a Világot.Ha hol...

Bocsánat, megint meg kell szakítanunk adásunkat.

Annácska hallasz minket, mi van odalent?

-Szia Gergő!Hát hallod már kint a tűzoltóság , a mentők, már a katonaság is mozgolódik.Eltünk két ember a lukba.Leküldtek két kutyát ,hogy körbeszimatoljanak, hátha megtalálják őket.De semmi nyomuk.

Én már nfm tufom mi történik itt.Az egyik munkas arról szamolt be ,hogy ufókat láttak odabent.

-Anna mind szurkolunk érted.

2022. szept. 8. 10:34
 14/21 anonim ***** válasza:

Tibet legmodernebb tengeralatjáróját hozták Magyarországra, Annácska segítségére.Egyenlőre nem tudjuk ,pontosan mi történik ott,de a tengeralattjárót ,most veszi át Orbán Viktor.

-,István hallasz minket?

-Igen Gergő.

-Mond mi történik ott?

-Hát a helyszínen vagyok, de senkit nem engednek a luk közelébe.Körbekerítették kerítéssel.Lezárták az utakat is.Egyenlőre mindenki titkolózik Annácska körül.6 mig vadászgép repült el a fejünk fölött.A hadsereg pedig sátrakat vert le.Abbahagyták az ásatásokat.

Nem tudjuk mi történik.

2022. szept. 8. 10:58
 15/21 anonim ***** válasza:

Döbbenetes felvételek ,ahogy a tengeralattjáró lebukik a mélybe.

De vajon mit találtak oda lent?

Egyesek szerint ,egy új ércet ,amely fontos lehet a hatfegyverek szempontjából.Mások úgy gondolják átjáró egy új univerzumba.

-Mondja maga mit gondol?Mi lehet odalent?

-Hát talán egy új szigetcsoport.Vagy lehet hogy időgép.

-Én úgy gondolom,hogy időgenerátor.

2022. szept. 8. 11:12
 16/21 anonim ***** válasza:

-Én úgy gondolom megtanáták a Zatlantiszt

-Édes fiam nem tudom, de talán a Kaszandra legujjabb részit.

-Friss lehelletet.

-Én se értem mi ez a nagy titolódzzás.Minap még arany vót, most meg fődönkivüliek.Nem illik össze a kép.

2022. szept. 8. 11:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy ott bújkálhat bin Laden is mert mégsem halt meg, ezért van ekkora felhajtás.
2022. szept. 17. 20:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Napi híreink

Orbán Viktor tagadja az állítást, miszerint a napokban felröppent hírek szerint ott rejtőzik Bin Laden.

-Kedves honfitársak

Nem tisztázott körülményekről van itt most szó!

Jelenleg nemzetközi ügy lett, és mindenki a lukat akarja.Mi ezt nem fogjuk egykönnyen átadni.A luk a miénk!

...

Egyenlőre annyit tudunk tudósítónktól ,hogy a közeljövőben ha meg is nyílik a kapu, csakis útlevéllel léphetünk be.Egy második Dubairól hallani ,aminek tervezői már nagxban dolgoznak a terveken.

-A pecsét mindenképpen kelleni fog.Esetenként az oltás is-mondta a miniszterelnök.

Egyenlőre Annácskáról nem tudunk semmit.Hol van, vagy egyáltalán életben van e még, de a jelrk szerint ,még most is ki be megy a vonat.

2022. szept. 17. 20:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Annyi biztos, jelentette be Orbán Viktor- a világ legnagyobb stadion fog ott felépülni.
2022. szept. 17. 20:51
 20/21 anonim ***** válasza:
BRÉKING! Egy expedíció bejelentése alapján megtalálták Narniát, a kutatócsapat jelenleg is a feltárást végzi.
2022. szept. 17. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!