Ha betörtem egy mosodába mit kaphatok? XD
Van hozzánk közel egy bubbles mosoda, egyik spanommal kitalaltuk hogy bemegyunk oda mivel hideg volt es esett az eső. Azt hittük hogy 0-24es. Az ajtajára kivolt írva hogy 07-23ig, gondoltuk azért megpróbáljük kinyitni,simán kinyitottuk. Bemegyünk es leülünk a kanapéra ott voltunk
max 1-2 órát es mentünk. Aztán néha bementünk éjjelenként (mert tök jó illat van meg meleg van meg ilyenk). És most a legutolső alkalomnál 4en mentünk és elkezdtünk zenét hallgatni ott. Aztán mentünk. Másnap megyek haza és egy biztonsági őr akit odatettek (gondolom mert zárás után is bemegyünk oda chillelni) odaszól hozzám hogy milyen ismerős vagyok neki, ezt csak ignoráltam, aztán elkezd felkérdezni hogy hol lakom meg hogy hova megyek (nem nagyon hallotam hogy mit mond mert már messze voltam tőle).Nem nagyon válaszoltam neki mert tudtan hogy ebből baj lesz. Elkezdtem sietősen menni egy másik irányba, gondoltam lerázom. Elkezedett utánam jönni és szólongatni tovább hogy álljak meg. Nagy nehezen haza futottam egy kis kerülővel.
Arra vagyok kíváncsi hogy ezzel mit tudnak kezdeni?
Szólnak a rendőrségnek?
Pénzbírságot kapok?
Vagy mi?
- nyitott ajtón bemenni nem betörés
- ha nem tűnt el semmi, nem keletkezett kár semmiben, akkor nem lesz bajotok
Ha esetleg rendőrségi feljelentés lesz belőle, csak egy csúnya szidást kaptok, hogy ilyet nem illik csinálni.
Most már csak azt kellene tudni, mi a humor ebben, mert hogy oda tetted ki?
Majd a rendőrségen is tudtok „chillelni”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!