Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi az a románia? Valami betegség?

Röfögő_uborka kérdése:

Mi az a románia? Valami betegség?

Figyelt kérdés
Nektek volt már? Mik a tünetei? Hogy kell kezelni?

2022. aug. 22. 10:57
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Mi az a humorhiány?
2022. aug. 22. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Rasszista vagyok a rasszistákra.
2022. aug. 22. 11:14
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Ahogy a neve is mondja, valamiféle mánia...

Amúgy érdekes, a hunok voltak már finn ugorok, tatárok, avarok, meg mongólok.Esküszöm a végén kiderül ,hogy afrikából jöttünk.Vagy a páviánoktól származunk.Nem tudom már eldönteni mi az igazság.

2022. aug. 22. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Képzeld megjön a génteszt, és van benned 2% pávián
2022. aug. 22. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Legutóbb valami történelmi fejtegetést láttam...

Ugye egyrészt a meglévő történelem, majd bibla, meg egyéb történelmi alakokról fennmaradt írásos emlékekre mutogatva, szép lassan levezették, hogy a magyar a legősibb nép. De tényleg úgy, hogy abba belekötni nem lehet. Írásos emlékekre hivatkozásokkal alátámasztva stb stb, végig levezetve... Tényleg az a szituáció, mikor ülsz, nézel és nem érted, hogy mi van...

Tényleg nagyon szép levezetés, de mikor a bibliára is van már hivatkozva, az meredek számomra. De ha a bibliai teremtés és a bibliába foglaltak az ami a valóságot fedi, akkor valóban a magyar a legősibb nép.

2022. aug. 22. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát félre téve a tréfát, én is hallottam már ilyen mende mondát, hogy a legöregebb történelme a magyarságnak van.És hogy ez tullő a Biblián ami ugye 5000 éves.Így valószínű ,hogy megkérdőjelezne minden vallási kulturát és a történelmet, hovatartozást.

De hogy ennek van e alapja,azt nem tudom.De számomra is érdekes hogy 150es története van a magyarság hovatartozásáról meg történelméről szóló hazudozásoknak.És nem értem én se mi ez a nagy titkolózás.

2022. aug. 22. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Pont egy ukrajnai magyar nőtől hallottam ezt először vagy 10 éve.Hogy ennek az egész alapja az ,hogy a magyarság története régebbi a Bibliánál.Mondjuk ha ez tényleg felszínre kerülne, nagy kavarodást csinálna a történelem könyvekben.
2022. aug. 22. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vicces, sosem volt vicces. Elsőre sem. Pár ezredjére sem.
2022. aug. 25. 00:43
 9/9 Felhasznált név válasza:
🤓🤓
2022. nov. 6. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!