Mi az a románia? Valami betegség?
Ahogy a neve is mondja, valamiféle mánia...
Amúgy érdekes, a hunok voltak már finn ugorok, tatárok, avarok, meg mongólok.Esküszöm a végén kiderül ,hogy afrikából jöttünk.Vagy a páviánoktól származunk.Nem tudom már eldönteni mi az igazság.
Legutóbb valami történelmi fejtegetést láttam...
Ugye egyrészt a meglévő történelem, majd bibla, meg egyéb történelmi alakokról fennmaradt írásos emlékekre mutogatva, szép lassan levezették, hogy a magyar a legősibb nép. De tényleg úgy, hogy abba belekötni nem lehet. Írásos emlékekre hivatkozásokkal alátámasztva stb stb, végig levezetve... Tényleg az a szituáció, mikor ülsz, nézel és nem érted, hogy mi van...
Tényleg nagyon szép levezetés, de mikor a bibliára is van már hivatkozva, az meredek számomra. De ha a bibliai teremtés és a bibliába foglaltak az ami a valóságot fedi, akkor valóban a magyar a legősibb nép.
Hát félre téve a tréfát, én is hallottam már ilyen mende mondát, hogy a legöregebb történelme a magyarságnak van.És hogy ez tullő a Biblián ami ugye 5000 éves.Így valószínű ,hogy megkérdőjelezne minden vallási kulturát és a történelmet, hovatartozást.
De hogy ennek van e alapja,azt nem tudom.De számomra is érdekes hogy 150es története van a magyarság hovatartozásáról meg történelméről szóló hazudozásoknak.És nem értem én se mi ez a nagy titkolózás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!