Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan tudnék kifarmolni egy...

Hogyan tudnék kifarmolni egy 99-es karaktert a gyakorikerdesek.hu-n?

Figyelt kérdés

van ez az oldal, a gyakorikerdesek.hu, szeretném elérni benne a 99-es szintet, de ötletem sincs, hogy hogyan kezdjek neki.

Állítólag, aki eléri ezt a szintet az pusztán a tudatával tilthat majd felhasználókat, kérdéseket törölhet ok nélkül stb. EZ nagyon nagy hatalom és szeretném megszerezni.

Eddig a Tini és Felnőtt párkapcsolat témákban farmoltam, van esetleg olyan kategória, ahol jobb bónuszokat kapok?

2022. aug. 21. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is akarom 😍

Olyat is tudok majd, hogy pusztán a tudatommal ip címeket is bannolhatok?!?

Megyek a kutyusokhoz-cicusokhoz cukiskodni, ott könnyen jön a zöld.

2022. aug. 21. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Én karim jelenleg lvl 5, 7 éves, elég jó értékeléssel. Úgy tudom amúgy, hogy tévedsz, mert a legnagyobb elérhető szint csupán 69, főként a szexualitás kategóriában lehet húzni a karidat. A humor se rossz, de ott sok a láma. Én már megszereztem a humor, kreativitás, privátozós, képcserélgetős spelleket. A tiltás hatalmát még nem sikerült elsajátítanom, de rajta vagyok az ügyön.
2022. aug. 21. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Top 5-ös vagyok sok kategóriában.

Annyira azért nem nagy szám, nem becsüli senki.

Te meg túl sok South Park-ot nézel.

2022. aug. 21. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Én eddig ezotériában öltem a szörnyeket, de hol tudnék egy gyémánt kardot beszerezni itt?
2022. aug. 24. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!