Tudnátok Mandela effektusokra személyes példákat?
Én például egyszer megnéztem a Star Wars legelőször elkészült részét és utána csak sokára láttam újra.
Egészen addig meg voltam róla győződve, hogy a szörnyet szabadították ki, utána a szemétzúzóban 3po esett bele egy víz alatti gödörbe, aki ijedtében megtojt egy hosszúkás vastojást, közben r2d2 valamilyen ködös célból egy lyukat esztergált a falba.
Ehhez képest amikor újra láttam, akkor észrevételeztem, hogy egy csajt, Leiát szabadították ki, 3po a közelében sem járt a szemétzúzónak mert a kontrollteremben beszélt végig egy olyan hosszúkás vastojásba amire emlékeztem, a szörny a víz alatt volt és lehúzta Luke-ot és őket r2d2 mentette meg azzal, hogy nem lyukat fúrt, hanem forgatott valamilyen vezérlő tárcsákat.
3+
Senki nem érti, hogy milyen borús időről beszélek és miért nem láthattam. Apám ugyanúgy erre emlékszik, ahogyan én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!