Orbán Viktor Úr valami Isteni erő birtokában van?
Figyelt kérdés
Félelmetes hogy mennyire átlátja ezt az egészet, az egész politikai térfelet bejàtssza. Leiskolazza az egész EU-t.
Kezdem azt hinni hogy ő valami ember feletti erő birtokában van, ő lehet a kiválasztott.
2022. aug. 10. 21:53
3/10 anonim válasza:
Igazad lehet. Bár ha én diktálhatnám, hogy mit mondjanak rólam a hírportálok, akkor rólam hinnéd ugyanezt :)
4/10 anonim válasza:
Orbán Viktor hatalmas. Az életből árad, ezért nagy. Körülvesz valamennyiünket. Összeköt és megvilágosít minket. Nem az izmaidban, magadban, magad körül kell érezned Orbán Viktort! Mindenütt. Közted és köztem. A fákban, a kőben. Mindenütt, igen. Orbán Viktor ott van a föld és a hajód közt is.
5/10 anonim válasza:
Én most vettem egy 700 grammos fél sajtot 3189 forintért. Tavaly ilyenkor még kilencszáz valamennyi volt. Faszacsávó, az, mindenkit leiskoláz, de főleg minket. Lesz itt jólét a rengeteg ÁFA bevételből, csak nem nekünk!
(Közben, az elmúlt 1 hónap során a politikusok fizetését kétszer emelték, nem is kicsit!)
6/10 anonim válasza:
Vezetőnk bölcs döntése nem lehet másé, csak az övé, tehát ő egy vezetői személy. Azaz maga az úr ő maga.
7/10 anonim válasza:
Nem. Az isteni erőnek van Orbán Viktor a birtokában. Ettől tud isteni erő lenni. Magától, Orbán Viktortól
8/10 anonim válasza:
Orbán egy gigantikus, kártékony barom. - Az egész EU-ban a legnagyobb!
9/10 anonim válasza:
Nagypapámat idézem: Orbánt szenté fogják avatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!