Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Olyan okos kaputelefonom van,...

Olyan okos kaputelefonom van, hogy nem enged be állatokat, ezért nem jöhetsz be?

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
És te hogy mentél be te bánat te? :D
2022. júl. 30. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Tűzfalon át online
2022. júl. 30. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, kérlek ne vedd sértésnek, mert nem annak szánom. Tényleg nagyon rokonszenves fiatal izé vagy, de én qrvára nem akarok bemenni hozzád, tehát nem érdekel ha kivetíted másokra a magadról alkotott véleményed, ezzel próbálva megsérteni őket. Amúgy is káposztás csülökpite paprikatortával a képedbe teeee paradicsompofikájú teee.
2022. júl. 30. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Ennek ellenére mégis bejöttél drága, mert a fuvardìj oly drága, na meg a mi szél hozott.

Nálad is átírja a telefonod a válaszokat?

2022. júl. 30. 23:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, át! Én csak szerettem volna udvariasan elmondani, hogy nem érdekelsz és nem vagyok kíváncsi se rád, se a telefonodra, se a kapudra. Meg, hogy menj a f*xba.. Ááááá átírta a telefon. 😳 Úgy értem, hogy szerintem tök jófej vagy, szóval sz*pjál lovat, te lófejű hinárszökevény. Áááá, a telefon, a telefon!!! Autocorrect... Bocsi 😳🤗❤️

2022. júl. 30. 23:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez nem túl korrekt autó
2022. júl. 31. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor meg menj a gyros pitába te koszos homokozóból lapátot lopó lófarkú lajhárt lomha levéllel legyező g*ci. Oh, pardon... A telefon volt 😳 Röstellem, én úgy szeretek mindenkit pedig. Csak ez a szemét telefon folyton belejavít az írásomba.

2022. júl. 31. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!