Ha a káróm nagyon eres mért nem vagyok alezredes?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 11:38
3/8 anonim válasza:
Há mer nagyon eres,nemsokára elpattanak és neked Sanyi.
4/8 anonim válasza:
Biztos csak valami tévedés lehet. Nem jól nézték meg/ mérték föl; mennyire eres a karod. Ha jól megnézték volna; akkor akár bableveres is lehetnél, de csak talán. Vagy mákostészta, tejbegríz...
5/8 anonim válasza:
*nem tudtam értelemesebbet kitalálni; aminek még eres a vége ! XD A seres volt még, ami eszembe jutott, de az meg elcsépelt; meg még a főezredes; de az meg unalmas; mert majdnem ugyanazt írtam volna, mint ami a kérdésben szerepel. Anyám meg mai napon csinált mákos süteményt; és akkor gondoltam, odaírom még a tejbegrízt is; mert beleillik a sorba.
Elnézést kérek,ha gyatra lett a kommentem ma, bármelyik XDDD. További szép napot Mindenkinek !! :):)
6/8 anonim válasza:
Nagyon eres? Az nem számít.
De, mivel rövid, ezért csak tizedes vagy.
7/8 anonim válasza:
4.és5.vagyok; van egy olyan dal,hogy ,,Nézz rám, tizedes! " Zorall, meg Exotic előadókkal dobta fel hirtelen a kereső. :)
8/8 Koplárovics Béci válasza:
Ebből van, szvsz:
https://www.youtube.com/watch?v=OmbKW-t9ez4&ab_channel=OpiumoS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!