Galla Miklós pucérkodós esete véletlen volt vagy direkt?
Idézet az ő saját Facebook oldaláról:
"Fantasztikusan sikerült a keddi koncertem. Bemelegítés gyanánt néhány dalt fehér alsónadrágban adtam elő, majd másfél órán keresztül teljesen meztelen voltam. Sikítozott, őrjöngött a közönség. Voltak vendégek Németországból, Spanyolországból, Szingapúrból, Olaszországból, Angliából és Dél-Afrikából is. Rengetegen fotóztak, videóztak. Három dalt magyarul énekeltem, a többi tizenötöt angolul. A műsor után lehetett velem meztelenül fotózkodni. Sokan éltek az alkalommal. Egy boldog este!"
Vannak fotók is.
Nem tudom mi lett ezzel az emberrel, ha valamire nem kíváncsi a nagyközönség, az a pénisze.
"Kedden lesz az angol nyelvű koncertem a Szimpla Kertben. Több, mint egy óra hosszat teljesen meztelen leszek. Meggyőződésem, hogy csak akkor vagyok hiteles előadóművész, ha nem csak énekelek, nem csak beszélek, nem csak humorizálok, hanem a nemi szervemet is bátran megmutatom mindenkinek. Egészséges a péniszem és a fanszőrzetem. Miért ne akarnám nyilvánosan is megmutatni? Miért ne? Főleg lányok, nők érkezésére számítok. A belépés ingyenes."
Bakfitty, bánom, hogy olvastam a fb oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!