Melyik a legsértőbb vicc, amit ismersz?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 16:06
1/19 anonim válasza:
A kérdező épp az édesanyjával szeretkezik, és mikor az már egész közel jár a csúcshoz, a fülébe súgja: Mit lehet csinálni két dióból és egy nő fejéből? Csörgőt.
2/19 A kérdező kommentje:
A te anyukád egyben a nénikéd is 😅😅😅
2022. júl. 5. 16:22
3/19 anonim válasza:
Mikor a pedofil viszi a sötétben az erdőbe a gyereket,és mondja neki,hogy:Ne sírj annyira te kislány,nem neked kell egyedül visszajönnöd!
4/19 anonim válasza:
Amikor a rabbi megró egy zsidód mert kipa nélkül ment a zsinagógába azt mondta hogy ez olyan bűn ha a más feleségével szeretkezne erre ő:kipróbáltam nem olyan.
5/19 anonim válasza:
Megkérdezik Stevie Wondert, rossz érzés-e vaknak lenni.
Válasza: Még mindig jobb mint ha néger lennék...
6/19 anonim válasza:
OV sétál a Parlament előtt. Látja, hogy egy ember iszik a szökőkútból. Odakiabál neki, hogy ne igyál belőle ember, kezelve van a víz, hogy ne algásodjon, meg fogod magad mérgezni!!!!!
Erre az ember: Én nem érteni, jönni Szíria....
OV: Azt mondtam: lassan igyad, mert hideg!
7/19 anonim válasza:
A zsidó dörömböl a gázkamra ajtaján:
- Nyissák ki!
Kintről egy kéjes hang:
- Nyitom már.
Ssssssz...
8/19 anonim válasza:
Ez inkább szólás-mondás:
Csak néz, mint kezdő buuzi a gőzfürdőben.
9/19 anonim válasza:
Mi lesz az őrmesterből, ha a háborúban elveszíti mind a négy végtagját?
Törzsőrmester...
10/19 anonim válasza:
Hitler kérdezi a zsidó kisfiút: Hány éves vagy?
-8 leszek
-hát nem leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!