Hogyan készítsem el a nyúlszárnyat?
Figyelt kérdés
#nyúúúúlszárny
2022. jún. 26. 19:49
3/25 anonim válasza:
Amúgy sütve, pörköltnek vagy vadasan.
4/25 anonim válasza:
A legjobb a tollait rajtahagyva sütni.Az adja meg neki a zamatot.
5/25 anonim válasza:
Óvatosan fel kell feszegetni a bőrét, befűszerezni nyúlfűszerrel és megtölteni, mint a csirkecombot.
6/25 anonim válasza:
Úgy szoktam, mint a sertés-zúzát. Kicsit sűrűbbre.
7/25 anonim válasza:
Nagyanyám receptje szerint vágj fel egy fej vöröshagymát hétfilléresnyi darabokra és kevés zsíron pirítsd üvegesre! Ezután húzd le a tűzről és reszelj rá három csigaherét (ha nagyok, elég kettő is), majd forrósítsd fel újra! Dobd rá a nyúlszárnyakat, pirítsd meg mindkét oldalon, majd öntsd fel annyi bikatejjel, hogy éppen ellepje! Hevítsd forrásig, utána pedig fedő alatt, gyakran kevergetve párold addig, amíg el nem fő a leve!
Jó étvágyat!
8/25 anonim válasza:
5. A nyúlnak nincs bőre, illetve persze hogy van. De nyúzáskor a szőrrel együtt azt is eltávolítják.
9/25 anonim válasza:
7es, a pókpetefészket kihagytad
10/25 anonim válasza:
#9, próbáld ki pókpetefészek helyett fecskefészekkel, igazán pikáns lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!