2/10 anonim válasza:
Az nem ragasztva volt, hanem szegecselve.
De miután az leszakadt, az nyilván nem jó, helyette dupla dübel kell
3/10 anonim válasza:
Nem értem az elöttem szólókat . Égi meszelő meg dübel meg még mi a franc ? Nem jó egyik sem . ime a megoldás . Kell egy nagy üst , természetesen a szabadban . Alá gyűjtasz és bele teszed a leszakadt eget . Forrald nagy lángon és kevergesd , közben tehetsz hózzá annyi vizet amennyit elfogad . Majdnem elfelejtettem , csontenyvet ki ne hagyd , abbol rengeteg kell a kötés miatt . Ha már nagyon kezded unni a műveletet akkor még csak az elején jársz . Egy levél andaxin megnyugvást hoz és folytathatod tovább . Amikor már látod , hogy kezd kialakulni a szakadás az égen akkor tegyél az üstbe 10 kg jégkockát . Aztán hívd a tűzoltó kocsit és a kezedben tűvel cérnával mássz fel a létrán és a szakadás mentén dupla öltéssel vard össze . Ha de csak ha mindent jól csináltál akkor csak holnap fog ujra leszakadni az ég . Kitartás szakadás mentes égboltot terem . :-D
4/10 anonim válasza:
Nem tudom,én a múltkor eltéptem az esőt. Szakadt egy darabig; de aztán elállt. :):) A következő darabnál. :) :) Szóval ha már eléggé el/le van szakadva; szerintem már továbbra magától is abbamarad; és tehát, mindenbizonnyal pl az ég is visszanő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!