Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Leszakadt az ég. Hogyan...

Leszakadt az ég. Hogyan ragasszam vissza?

Figyelt kérdés

2022. jún. 24. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Égi meszelővel.
2022. jún. 24. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az nem ragasztva volt, hanem szegecselve.

De miután az leszakadt, az nyilván nem jó, helyette dupla dübel kell

2022. jún. 24. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az elöttem szólókat . Égi meszelő meg dübel meg még mi a franc ? Nem jó egyik sem . ime a megoldás . Kell egy nagy üst , természetesen a szabadban . Alá gyűjtasz és bele teszed a leszakadt eget . Forrald nagy lángon és kevergesd , közben tehetsz hózzá annyi vizet amennyit elfogad . Majdnem elfelejtettem , csontenyvet ki ne hagyd , abbol rengeteg kell a kötés miatt . Ha már nagyon kezded unni a műveletet akkor még csak az elején jársz . Egy levél andaxin megnyugvást hoz és folytathatod tovább . Amikor már látod , hogy kezd kialakulni a szakadás az égen akkor tegyél az üstbe 10 kg jégkockát . Aztán hívd a tűzoltó kocsit és a kezedben tűvel cérnával mássz fel a létrán és a szakadás mentén dupla öltéssel vard össze . Ha de csak ha mindent jól csináltál akkor csak holnap fog ujra leszakadni az ég . Kitartás szakadás mentes égboltot terem . :-D
2022. jún. 24. 18:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,én a múltkor eltéptem az esőt. Szakadt egy darabig; de aztán elállt. :):) A következő darabnál. :) :) Szóval ha már eléggé el/le van szakadva; szerintem már továbbra magától is abbamarad; és tehát, mindenbizonnyal pl az ég is visszanő.
2022. jún. 24. 19:57
 5/10 anonim ***** válasza:
* Illetve az ég visszafelé gé.
2022. jún. 24. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Daruval.
2022. jún. 25. 11:51
 7/10 anonim ***** válasza:
sziglaggal. az mindenre jó
2022. jún. 25. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Magifix rahasztóbűbájjal
2022. júl. 11. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Vagy eternifix
2022. júl. 11. 18:29
 10/10 anonim válasza:
Bábel tornyáról el éred.
2022. aug. 6. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!