Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen szerelmes levelet...

Milyen szerelmes levelet írjak Orbán Viktornak?

Figyelt kérdés
Szeretnék írni a Doktor Miniszterelnök Úrnak egy szerelmes levelet. Meg szeretném adni a módját, flancos, szépen megfogalmazottat szeretnék írni.

2022. jún. 17. 12:35
1 2
 11/14 NTBS ***** válasza:
Nagyon kedveset. Írd ki magadból az "érzéseidet".
2022. jún. 21. 22:24
 12/14 anonim válasza:
#9 Hát ezen visítok😂
2022. júl. 15. 00:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Drága Viktor! Szerettelek, de megöltél. üdv, Kata
2022. júl. 15. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Viktor!

Szerelmem határtalan ön iránt, Oroszországig is elér... Vagyis kizárólag addig!

Vágyom az első randevúnkra, ami csak Felcsúton lehet. A kisvasúton jön el értem. Előtte küldje már azt a levelet rejtelmesen nemzeti konzultációnak nevezve! Megértem, hisz ön családos, ám nélkülem boldogtalan ember. Ne bánkódjon emiatt, mert elfér ez a többi hazugsága mellett, és én tudok olvasni így is a sorai között. Nagyon romantikus, ahogy egyből, mint mindig, így most is majd válaszol helyettem a nekem intézett kérdéseire. Ebből is látszik, hogy ön ismer engem, jobban, mint én magamat.

Nehéz az élete nélkülem, látom ráncos fején, de ne aggódjon, hamarosan találkozás a vasúton! Előtte ne feledje levelét milliókért milliófelé, de tudom ez csak álca, csak nekem ír.

2022. okt. 19. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!