Ez a videóklipp most egy vicc?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=uL68SHy2xJY&feature=player_em.. jól láttam, hogy Szecsődi Károlyon női ruhák vannak? főleg a kék tigriscsíkos! bleee2010. szept. 18. 22:14
11/18 anonim válasza:
Hát nem tudom de nagyon sz..r,hogy lehet ilyen szöveget kitalálni?:-D
12/18 anonim válasza:
Kb az első 20 másodpercig bírtam nézni!!!
13/18 anonim válasza:
jézusom!!!! -.- ezt kár volt megnéznem xD
14/18 anonim válasza:
nem tudom eldönteni, hogy a zene, a klip vagy a benne szereplők a legszarabbak
15/18 CandyQueen:D válasza:
én megláttam és kikapcs ennyi elég volt a bozalombóóól......
17/18 anonim válasza:
Nekem szonja volt a kedvencem:)es most is az.Meg Tamara.Na de mind1 ez a video nem semmi.Nem konyvelem el oket hiszen muveszek.Legalabb eredeti.Gyenge, de eredeti.
18/18 anonim válasza:
mi van jól? v mi nem?? nem bírtam felfogni a szöveget :S a két dolog amiröl énekeltek non üti egymást már amennyire értettem deh igazadvan kérdezé a tigriscsíkos kék ruha a legrosszab meg amikor a nigger csajon olyan arany smink van EZ BORZASZTÓ VOLT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!