Segítség! Azt hiszem nagy baj van!?
Figyelt kérdés
Anyám sokat mesélt a menstruációról, de nagyon félek, hogy valami bajom van, mert még mindig nem jött meg. Aggódom. Szerintetek menjek el orvoshoz, vagy mit tegyek?
17/f
2022. jún. 1. 17:22
11/25 A kérdező kommentje:
Miért? 🤔
2022. jún. 7. 19:16
12/25 anonim válasza:
Pont ezért mert megkérdezted " Miért ? "
13/25 A kérdező kommentje:
Jajjj...Nem kérdeztem semmit! 😳
2022. jún. 8. 16:37
14/25 anonim válasza:
Mi ez? Genderfasiszta propaganda?!
15/25 anonim válasza:
Szerintem van ok az aggodalomra.
Voltál már nővel? Lehet, hogy teherbe is estél.
17/25 A kérdező kommentje:
Igazad van. Ezért írtam a humor témakörbe a kérdést. 😂
2022. jún. 18. 23:46
18/25 A kérdező kommentje:
Lehet, most már izgulok a gyerek miatt. 😂
2022. jún. 18. 23:47
19/25 anonim válasza:
3-6-8-10-12 válaszoló vagyok . Körbe aggodod magad mint kiskutya a saját farkát kergetve . Van miért aggodnod , ha kell a gyerek ha nem akkor is kapsz ajándékba egyet csokor bokréta nélkül . Futó szönyegre virág esőre ne számits , de roham léptekre a szülőszobába arra igen . Hiába vergödsz ezen az oldalon , rajtad már a vas és edény orrú banya sem segít . De van egy bibliai mondás amivel véres szájú ateista ként nem értek egyet , segíts magadon isten is megsegít . Száraz vigasz tudom , készíts egy edényt a sz@ros pelusoknak ízgulás helyett . Jó kismamaságot !
20/25 A kérdező kommentje:
Vagy inkább kispapaságot?
2022. jún. 19. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!