Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írjátok le a legcsúnyább szót...

M@x kérdése:

Írjátok le a legcsúnyább szót amit hallottatok valaha is! Menni fog?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 19:08
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

na miva'? nincs válasz???

Mi? Dicsak...

2010. szept. 18. 19:20
 2/19 anonim ***** válasza:

Hogy az a rohadt k.... g... f.... verjem beléd b.. meg!!!

:P :D

2010. szept. 18. 19:35
 3/19 A kérdező kommentje:
Tökéletes szókapcsolat! És ezek közül melyik a kedvenc -SZAVAD-!
2010. szept. 18. 19:39
 4/19 A kérdező kommentje:
?????????????
2010. szept. 18. 19:39
 5/19 anonim ***** válasza:
ajókibas.zotku.rvaszájadattefa.sznyalógenyládapö.csteanyaszomoritóge.cimorzsateeehogybas.znádkettéavasorrúbábátteevadbaromp.öcsszopógyenváladékhogytépnékettéafókaatöködteliliomtiprópö.csfajzat teee
2010. szept. 18. 19:58
 6/19 anonim ***** válasza:
ezt a mányika só ból idéztem
2010. szept. 18. 19:59
 7/19 A kérdező kommentje:
szép volt uccsó!
2010. szept. 18. 20:00
 8/19 anonim ***** válasza:

aztabetyárkutyahétszencségesmajomf*szát

hogy b*szd szájba a jó k*rva édes anyádat...hát hogy a f*szomba gondolta ezt hogy bekapcsolva hagyod a TV-t éjszakára?Amennyi áramot ezzel elb*sztál annyit fogok beevezetni a k*rva anyádba meg a te löttyett f*szodba.A jó büdös f*szodat.Na takarodj le k*rva gyorsan a lépcsőházba és vidd le a szemetet amíg szétt nem baszom azt az elcseszett hülye fejedet.Szerencséd hogy jó kedvemben vagyok mert a spajszert a kib*szott nyakad köré hajtogatnám.Keljél ki az ágyból mert lelocsollak benzinnel és felgyújtalak aztán itt döglezz meg te h*lye f*sszopó b*zi.

Egyszer reggel így keltette fel a lakótársam mert véletlen elaludtam a TV előtt és úgy maradt egész éjszakára...elköltöztem...

2010. szept. 18. 21:19
 9/19 A kérdező kommentje:
Hát uccsó ez megér egy hatalmas XD-t! Mekkorát röhögtem!
2010. szept. 18. 21:22
 10/19 anonim ***** válasza:
Azt a tiszaparti sétány legmagasabb fűzfájának kopasz tetejében füttyögő kékpatinás rézkomplex úrangyalát az árok szélén föl s alá sétálva dolgozó édes jó anyjának,hogy vakon vezessék az ingyenkonyhához szarosbuktát enni!
2010. szept. 18. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!