Ladik kérdése:
Tulajdonképpen hány lába van egy kifejlett tehénnek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 11:45
11/19 anonim válasza:
#10 Már hogy dőlne el a tehén mikor tele van héliummal?
12/19 Dagadozó Agy válasza:
10, 11: vagy be van ásva a lábuk jó ötven centire.
Látott már valaki nem beásott lábú tehenet?
13/19 anonim válasza:
,,Látott már valaki nem beásott lábú tehenet?"
Nem,de egy beásott lábú tehát MÚ ltkor írta egy fórumon, hogy ő látott téged. :) :)
15/19 anonim válasza:
De ha a tehén héliummal van tele, akkor meg az lenne a logikus, hogy elszáll! Mondjuk ha az (egy!) lába be van ásva, akkor az megoldja a problémát. Már csak az a kérdés, hogyan változtat helyet? Kell neki, mert állat, tehát helyváltoztatasra képes! Vagy rosszul tudom, és a tehén valójában növény? 🤔
16/19 Dagadozó Agy válasza:
Markológéppel szokták mozgatni földlabdástul. Ugye?
17/19 anonim válasza:
Hát 1-4-ig bármelyik előfordulhat, ha csernobili tehén akkor a többi válasz is elképzelhető
18/19 anonim válasza:
Nulla, folyton a mezőn lábatlankodik.
19/19 anonim válasza:
Az a fajtájától függ.
Láttam már száz lábú tehenet is, de az csak 30 centis volt és azok általában csak feketék, meg láttam 2 lábút is az Antarktiszon azok többsége foltos és nagyobbak is a száz lábú fajtársaiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!