Az igaz, hogy a Noémik 87%-a kommunista?
Figyelt kérdés
Noncsi - komcsi2022. máj. 7. 20:54
A kérdező szavazást indított:
lacipecsenye
matrijóska
fizimiska
ádámcsutka
13 szavazat
1/14 anonim válasza:
A kulcsszavak közül hiányolom Békéscsabát.
2/14 A kérdező kommentje:
Megvették a Románok, hogy Putyin tudjon valahol kapálgatni. Rizst! Mert azt szeretjük... ugye?!
2022. máj. 7. 20:58
3/14 A kérdező kommentje:
Én az ádámcsutkára szavazok, hármat ér a voksom, pártfüggetlenül!
2022. máj. 7. 21:02
4/14 anonim válasza:
Na, Noémi.... Tessék válaszolni.. :D
5/14 A kérdező kommentje:
Igen, komcsiiiih wok awwwwwf!
(Noémi leüve, mert AK-47 volt a kezében, de miután öt golyót kaptam, meg akarta fogni a kettő állandót is!)
2022. máj. 7. 21:08
6/14 anonim válasza:
Amúgy meg hülye vagyok, mert nem a kulcsszavakra, hanem a válaszlehetősegekre gondoltam.
Pedig nem is vagyok Noémi.
7/14 anonim válasza:
Még nem válaszolt, folyamatban van... :D Mondjuk akkor szerintem a Nórák is azok, hisz a Nóra is lehet Noncsi, tehát komcsi... Ide vehetjük még a Mónikákat is, hisz a Moncsi is majdnem komcsi, illetőleg ide tartozhatnak a Natáliák is, viszont ők csak 63,45%-ban komcsik, hisz a Nancsiból kamcsi lesz, ami csak majdnem komcsi, de ahhoz elég, hogy az legyen, pedig nem az.
9/14 Dzsoki válasza:
Nem igaz és fordítva sem. Vagyis,hogy a Komcsik 87 százaléka, Noncsi lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!