Ezt szándékosan csinálják a férfiak?
A férfiak már születésük előtt is veszélyeztetik a nőket/anyákat. Hát még utána milyen veszélyesek! Egyenlőséget a nőknek, csak lány gyermekek születhessenek!
Ha jobban a dolgok mögé nézünk akkor egy fiú gyermeknek életet adni sokkal kifizetődőbb egy nőnek. Mert számos nehézség és komplikáció adódhat. Tehát sokkal több megpróbáltatással néz szembe az anyuka, már a terhesség ideje alatt is. Ami a javára válik, mert neveli ezáltal, keményebb,ellenállóbb és erősebb lesz.És ezáltal még tökéletesebb példányt tud nevelni a magzatból és tudja védelmezni.
Úgyhogy minden férfi, kisfiú nevében mondhatom hogy Szívesen! Nem kell hálálkodni! :P
Én úgy döntötten soha nem fogok szülni!
Mellem alig van, azt is szégyellem.
Puncim, méhem, petefészkem nincs. Mire mindezeket megszerzem, eltelhet még 10 év, és már így is ki vagyok futva az időből jócskán! Egy 60 -as férfi ne akarjon már feltűnni azzal hogy szülni fog!
Gondoljatok a méhekre!
Van "AZ ANYA"! 1.- azaz 1 darab.
Vannak a herék nem túl sokan, és van a rengeteg dolgozó, aki mindezeknek megtermeli a javakat. (Hasonlít a magyar társadalomra, csak itt orbánnak hívják az anyát és a herét. És rajta kívül mindenkinek hajtani kell.) Elég lenne 10000 anya, pár here, a többi pedig dolgozna, amíg én üzöm az anyákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!