A patkányfűteát hány napig kell simongatni, hogy kellemes hacacáré íze legyen?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 15:11
1/7 anonim válasza:
Kettő napig, aztán át kell áztatni szűrt fukmüty nyállal majd a combjaid között tartani fél óráig, aztán hagyni száradni egy kicsit zivatarban.
Kellemes őszi ízekért egy csepp levendulakörmöt javaslok.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi! A levendulakörmöt imádom. Le szoktam reszelni uborkán. Keverek hozzá zúzott ukulelét. Isteni.
2022. ápr. 29. 15:26
3/7 anonim válasza:
Uborkán reszelés helyett próbáld meg apró szeletekre égetni. Legutóbb úgy csináltam és a pikkelyeim nagyon helyeseltek.
Jó alsó végbeli emésztést <3
4/7 anonim válasza:
Forrald át egy rézfácánban, amíg nem fütyül.
5/7 kriszpo válasza:
Gyakorlatilag 1 hétig szokták, de van aki két hétig is simogatja, attól még kellemesebb lesz. Napi 4-6 óra a minimum, úgy kalkulálj!
6/7 anonim válasza:
Ha Rambo belelő, instant ihatod, te középföldei kecsualbán!
7/7 anonim válasza:
Csak simán ki kell önteni a földre, és onnan fellefetyelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!