Megidéztem egy démont, EZ NEM VICC ?!?!?
A minap utazáson voltunk, nagyon megéheztem ezért egy ismeretlen messzi helyen megkajáltunk, valamiért csípősre vágytam, ezért csilisbabot kértem.
Másnap nagyon rámjött a wc-zés, azt gondoltam hasmenésem van, viszont a dolog közben valami furcsa folyást éreztem az ánuszomból, amikor lehúztam a wc-t láttam hogy valami sötét dolog volt, jött ki. Azóta minden egyes alkalommal mikor a wc-t kell használnom, hangos büfögés jön viszhangként a wcből, mintha lenne ott valami. Megidéztem valahogy egy túlvilági létet, és most kísért. Ha csak egy vándorló lélek szeretném felszabadítani, viszont ha rosszindulatú akkor sajnos el kell űzni. Próbáltam már azt hogy a wc-n ülve elkántáltam egy átkot, hátha segít, de nem lett haszna.
Valaki tudna valami hasznos tippet adni?
10es vagyok, valamit elfelejtetem még:
Ha beszólnak a borzhugyszag vagy a fsz alakú dekor miatt a szomszédok, dobáld meg velük őket, messzire űzi a rosszindulatú szomszéddémonokat.
A kívánságos lista 7 rejtvény megfejtését kéri.
Első rejtvény:
Az ökörnek melyik oldalán van több szőr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!