Ha az édesvizet fordítva iszom az sós lesz?
Ha már marhaságot írsz, akkor ne a tudományt szennyezd vele, hanem a humort. Bár humornak sem megy el. Az őrültek és trollok az ezóban gyülekeznek.
Egyébként a sós palindrom szó, visszafelé is sós.
Vagy úgy értendő, hogy vizet okádsz magadból? Ha beveszel a szádba előtte egy nagy marék sót, akkor lesz némi sótartalma, igen. Csak eléggé gusztustalan. Viszont most van 3 pontod, ha nem törlik a kérdésedet.
A franc egye meg, lehet, hogy velem van a hiba, de én még sosem találkoztam természetes édes vízzel, a kávéba is folyton cukrot, vagy édesítőt kell raknom, pedig egyre drágább sajnos.
Eddig mindig csak sima vízhez jutottam, ami se édes, se sós nem volt, maximum szénsavas, így nem is értem, miről van itt szó?
Meg répát, előző :D
Amúgy, már megfejtették; hogy bármikor hány az ember, miért van benne ,,répa", de már nem emlékszem, mi volt. :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!