A pillangó miért NEM megy vitorláshajóval a hegy tetejére?
:):)
köszönöm az eddigieket. :)
Meeer nincsen nekije vizijártassági igazolványja.
Oszt a pillangó egy törvénytisztelő lélek.
Ijjen 1szerű. Teccikérteni?
No de kérem!
Ennek semmi köze a szexualitáshoz!
A kérdés meghökkentő de a válasz nagyon egyszerű . Azt hittem ezt senki nem fogja megkérdezni , de nem ért váratlanul .
A pillangónak van szárnya ezért elvárják tőle a repülést . Viszont a vitorláson is jól tud manöverezni de ezt nem akarja , hogy kitudodjon . Így nem várják el tőle azt az egyszerű tényt , hogy vizi jártassága legyen . Egyébként fel megy a hegyre vitorlással csak akkor jól elbújik . A sok csomaggal sokáig tartana a hegyre menetel neki . Láttál már pillangót vitorláson? Nem ? Úgye milyen jól elbújt ?! Remélem ezt a bejegyzésem kevesen olvassák és még kevesebben veszik komolyan és nem árulkodosak mert nem én akarok lenni az az árulkodó aki megbuktatja őket .
.#14 vagyok!...és én meg akkor is be foglak árulni!
Nekem vizijártasági oktató papírom van, szóval az én üzletmenetemet Te ne rongáld.
Jöjjön csak az lepkeféle és tanulja meg a vízi-kreszt!
Ha mégsem sikerülne, ugyanott hegymászó bakancs és túrabot eladó. (pillangó méretben is)
18 vagyok én meg , 19 neked megy ez az üzi .
Tessék , itt van máris egy árulkodó . Nem várattál magadra sokáig . Ne húzd ki magad annyira a vizijártassági oktató mivoltoddal , csak , hogy tudd tudom mi a fuxolás és a dobókörte meg a strepszál. És én nem firtattam szegény lepkéknek a vizijártasságát . A jégtőrő 10 - sen voltam matróz a fokánál . A te üzleted a lepkéket nem érdekli , genetikailag kódólva van bennük . És még a te vizi-kresszed is hidegen hadja őket . Az akciós szívatós bakancsodat és a tura botod sem kell nekik mert ott van a szárnyuk . Tönkre fog menni a soppod hejheheheee. No megállj csak , rád uszitom a vizipok csoda pokot és ellátja a bajodat a lepkék védelmében . És nekem ne csilingelj kis villamos . Ha mind ez neked nem lenne elég van a tarsojomban még számodra meglepetés , jobb ha nem aklarod megtudni mi az ....... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!