Hany Istók kimászott a vécéből! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Gyorsan kirohantam, és rázártam az ajtót, most bent randalírozik.
Papuccsal üssem le vagy elég az újságpapír is?
2022. ápr. 7. 17:01
1/7 anonim válasza:
Nem ismerem a fent nevezett egyént , ki ő egyáltalán ? Viszont én a helyedben elnevezném szarmocsári ki ver a frásznak . Nem lehet valami nagy szörnyella mert ki tudott bujni a kis lukon . A papucs és az újság teljesen hatástalan . Probálkozz inkább légfrissitővel vagy alolad kenöccsel . Ne ijedj meg tőle , csak szabadulásra vágyott és rád nem számitott. Ha valamit el kezd mormolni na akkor ess kétségbe . Leg jobb megoldás ha valami nagyon rottyantósat elengedsz felé . Várom az életjelet írányodból egy nap mulva . Jó tulélést és sikert .
2/7 A kérdező kommentje:
3 órája hívtam a segílyhívót, de még mindig várok minimum egy járőrkocsit!
@1 Nagyobb, mint gondolnád!
2022. ápr. 7. 21:11
3/7 anonim válasza:
Akkor te valami trollt fogtál ki amelyik gén manipulált és iszonyú gyorsan növekszik . Ne várd a járőrkocsit , felesleges . Ök sem tudnak mit kezdeni vele . Szóval még képben vagy , ez jó , mond el egy imát magadért,közben igyekezz , keress 4 levelű lóherét és dobd rá , az lebénitja ameddig rajta van .
5/7 anonim válasza:
Ez eddig csak én reagáltam a gondodra .Most is itt vagyok . Rendben , még egyben vagy . Nem tudom ki vagy de szurkolok neked . Jó , értem , ki vagy , el is hiszem , nagy traumán mész most keresztül . A Szarmocsári Ki ver a Frász még mindig ott tomból ? Nem segitett a lóhere ? Vagy nem is kerested ? De biztos ott van még mert azt írtad kész fertő . Hmmmm , fel a fejjel , jön még trollra úthenger .
6/7 A kérdező kommentje:
Bedobtam hozzá egy jbl hangszórót, majd lejátszottam rajta a Malumát Irénkétől. Miután vége lett, bementem, és akkor már nem volt ott. Vagy elszublimált, vagy pedig visszamászott a vécébe.
2022. ápr. 10. 09:48
7/7 anonim válasza:
Jó csel volt , nem bírta a kornyikálást és inkább diszidált . Gratula , ez nagy ötlet volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!