Orbán vagy Gyurcsány lopta el Robin Merida dual thrust biciklijét?
Figyelt kérdés
Az egy Merida dual thrust,az a Robin biciklije!
Melyik bidám bidám lopta el Robin Merida dual thrust biciklijét, Orbán vagy Gyurcsány?
2022. márc. 26. 23:19
A kérdező szavazást indított:
Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr lopta el Robin Merida dual thrust biciklijét
Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök úr lopta el Robin Merida dual thrust biciklijét
Mindketten benne voltak,az egyik ellopta a másik meg aladta
25 szavazat
2/9 A kérdező kommentje:
A spy bike jeladó a parlamentben jelez...
2022. márc. 26. 23:30
3/9 anonim válasza:
A baloldal és jobboldal üzletel egymással a háttérből.
Persze azt nem mutatják a tvben, de aki szán rá időt és utána jár az találhat érdekességeket :D
4/9 anonim válasza:
B@szki az egy Merida Dual Thrust?
5/9 anonim válasza:
Ketten voltak,láttam.A kocsma előtt parkolt a járgány mikor kijöttek és szemet vetettek ra.Viktor tekert,feri a csomagtartón ücsörgött üveges szemmel.
9/9 anonim válasza:
ÖÖ, hát megláttam az öregembert a piacon és há' ott árulta a biciklit azt akkó' gondoltam megveszem azt támogatom vele... :D
Ekkora egy kamu dumát
Csak Orbán és Gyurcsány lophatta el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!