Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A nyomozó megkónnyebbül...

A nyomozó megkónnyebbül vérplazma adás után?

Figyelt kérdés

Debrecenben egy bűnügyi rendőr nyomozó először megy vérplazmát adni. Amikor odaér elmagyaráznak neki mindent, hogy hogy müködik, sok folyadékot kell inni és a vérplazmaadással hozzájárul más egészségéhez, hisz a vérplazmából gyógyszer készül. A nyomozó viszont fél, hogy nem-e lesz rosszul. Mert először van ott ugye. Mondják neki, hogy le kell feküdni, és csövet szúrnak belé, amin a vért veszik, a nyomozó meg van ilyedve, fél hogy nehogy rosszul legyen. Vígasztalják. Mondják neki, hogy bármi baj van, szóljon. Vérplazma adás közben nincs rosszullét, bent szól.a zene, a nyomozó egyre bátrabb és vidámabb és a donáció végére elég bátor lesz és belátja, hogy "De buta voltam, hát nincs is semmi, rosszullét, semmi ilyen, felesleges volt félni." És bátran köszön el, hogy jön máskor is vérplazmát adni.

Tényleg megynyugszik a végén a nyomozó vagy csak azt a látszatot kelti?

2022. márc. 17. 17:48
 1/6 A kérdező kommentje:
*megkönnyebbül
2022. márc. 17. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen levike.
2022. márc. 17. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
A nyomozó helyében én attól félnék, hogy a helyesításom miatt elveszítem az állásomat.
2022. márc. 17. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
aha
2022. márc. 18. 06:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Megkönnyebbül, hogy sikerült azt a látszatot keltenie, hogy nyugodt volt, de azt azért sikerül kiderízenie, - mert nagyon jó nyomozó - hogy spermadonorként jobban érezte magát.
2022. márc. 18. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Rendőr vagyok. Utálok plazmát adni, de elszoktam menni. Nem jó dolog, de tényleg nem fájdalmas. Amúgy nem csövet dugnak belé hanem egy picit vastagabb tűt. Kibírható, de rossznak néz ki. Tényleg meglehet könnyebbűlni mert nem olyan rossz mint ahogy kinéz.
2022. márc. 24. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!