Lehetséges hogy Cylonra szívtam magam?
Figyelt kérdés
Nézem a Battlestac Galacticát és érzem ahogy átalakulok Cylonná. Azt hiszem ez hatalmas tudományos éttörés, érzem hogy átalakulok félig géppé, félig emberré, félig istenné. Ha össze adjuk akkor ez már 1,5, tehát másfél embernyit létezem. Úgy is mondhatnánk hogy 150%-ban létezem. Ezzel doktorit fogok szerezni emberek!! Lehet doktorim középfokú végzettség nélkül? Disszertáció helyett talán megteszi ez a GYK bejegyzés is.2022. márc. 15. 21:46
1/8 anonim válasza:
Ha hatossa alakultal,akkor írj privit!
2/8 A kérdező kommentje:
XD Férfi vagyok, szóval furán érezném magam. Viszont tudnék tükör előtt masztizni. 😃 Azt hiszem hibrid lettem, nem tudok felállni a fotelból. Hozzánőttem.
2022. márc. 15. 22:43
3/8 anonim válasza:
az ilyen cejloni tea az fahéjas; ne bánd, ha azzá alakuLOL. Csak menekűyy el mielőtt valaki megisznag.
4/8 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Éjjen a hjesiras
2022. márc. 15. 22:45
5/8 A kérdező kommentje:
Basszus lett csöcsöm, női Cyleon lettem. Vagy csak dagatt vagyok. Jó lenne megnézni magam a tükörben de összenőttem a fotellel. Hiába gurulnék oda, magasan van. Lehet jobb ha lejövök erről a tripről mert még kiírtom az emberiséget.
2022. márc. 15. 23:12
6/8 A kérdező kommentje:
Dikk az egyik Cyleon lepujált. Én nem akarok szűnnníííí!!! Férfi vagyok, vagy robot, de nem szűhheteeeek!!
2022. márc. 16. 00:13
7/8 A kérdező kommentje:
Jah, ahhoz d*gni is kéne. HUHHH megúsztam
2022. márc. 16. 00:21
8/8 A kérdező kommentje:
Tudja valaki hogy miért hívják boomernek a csajt? Annyira nem öreg. Ha ő nyugger akkor és gerontofil vagyok.
2022. márc. 16. 01:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!